mandag 16. februar 2009

Tur til Zanzibar


No har me vore ein liten tur på Zanzibar =) Eg og Lene reiste onsdag morgon, og hadde ein og ein halv dag med soling før dei andre kom på fredag. Var då på spice-tour på fredagen, soling og musikkfestival på laurdagen og Stonetown på søndagen. Herli! Kan ikkje vera tre månader i Dar utan å reisa til Zanzibar!


Spreke Gunn!


Spreke Lene!
Var mange fiskarar i området der me budde. Skulle eg(Gunn) valgt eit anna yrke enn radiograf trur eg da måtte blitt fiskar på Zanzibar... ;)
Utanfor inngangen til eine hotellet me budde på. Da va finare innafor enn da ser ut her...
Ein tur på stranda =)
Spice-tour
Lene med solbrille laga av bananblad.
Prøvesmaking av diverse frukt =)
Ekte kokosnøtt-tre
Lene prøve å klatra i kokkosnøtt-treet, men trur kanskje hu treng å øva seg litt meir...
Lene på spice-tour med smykke og prøve-bag laga av banan blad
Huset til Dr. Livingston
Ein får ikkje meir gøy på stranda enn det ein lagar sjølv...
Da er viktig å beskytta seg for sola
Lunch
Utanfor hotellet me budde på. Utsikt utover stranda og havet.
Ein heilt ok plass å slappa av på...
So fine me e...
Hytta me budde i=)
Inni hytta =)
Maura på stranda
Utsikt frå stranda
Lene slappe av i hengekøya. Livet e herli!

10 kommentarer:

  1. Ja, dere er fine! Og mange fine bilder har dere tatt og, tusen takk for at dere deler:-)Zanzibar ser ut som en drøm, og jeg gleder med til jeg en dag skal klype meg i armen og skjønne at det går an på ordentlig. En dag snart... Diger snø-klem fra Fetlahoma City:-)

    SvarSlett
  2. Hvordan går det forresten med Bacheloroppgaven? Bytta tema? Er svært interesert i å høre om aktuelle radiologiske problemstillinger fra mellom sol og sand i Afrikas land;-) Hehe, kos dere tusen millioner!

    SvarSlett
  3. Røntgen Beach, MR Palme, CT Bading og solkremkontrast lissom;-)

    SvarSlett
  4. Zanzibar er en drøm! Håpe bare været hold sæ til dåkker kommer, e regntid fra 21. mars...men hvis det e som regntid i Thailand så e det ikke sååå ille:) Får håpe det e litt forskyvd (forskøvd, forwhat) i år!

    Bachelor....hvilken bachelor?? Det har gått så syyykt treigt, ting tar vanvittig lang tid her nede. Men etter nån uke (etter å ha jobbe me å få dæm til å forstå ka en bachelor oppgave va og ka som blir forventa av oss) så viste det sæ at vi ikke kunne skrive om de thoraxbussan som vi i utgangspunktet sku skrive om...så kom en lærer til oss, som har jobba me å få gjennomført et prosjekt som går på røntgenrekvisisjona og kommunikasjon mellom lege og radiograf/radiolog sia 1991 (!), og lurte på om vi ikke kunne se på det. Så vi ska væe på røntgenavdelinga i ei uka, begynne i morra, og notere informasjon fra 200 rekvisisjona + gi ut spørreskjema til 4 radiologa og 10 radiografa som går på hva de forventer og trenger på disse punktene på rekvisisjonen som vi er interesserte i, og så skal vi sammenligne dette. Jepp, det er da vår nye bachelor oppgave;) Forhåpentligvis kan vår oppgave være til hjelp for videre forskning på dette:) Radiologiske problemstillinger som MR palme har vi enda ikke vært borti, men solkremkontrast er høyst aktuellt! Fargekontrast i allefall! ;) Bade-kontrast å...

    Pelle Parafin sier god natt og sov godt til fine folk i nord! ;)

    SvarSlett
  5. Det ser fantastisk ut!! Kjenner eg lenktar etter sol og sommar når eg ser desse bilda!! Her er det fortsatt snø i massevis og slik har det vert i fleire veker.... Lenge var det stabilt og kaldt og snø, natt til søndag snøa det mykje, men søndag på dagen kom regnet og fortsatte til mandag kveld.... men så starta det å snø igjennnnnnnn. Likar snø, men ikkje snø, regn, snø regn.... Dåke kan sjølv tenke korleis det då blir på veiane med mange utenlanske trailara uten kettingar......

    SvarSlett
  6. ja e deiligt med sol og sommar, men kan no bli varmt nok til tider... svetting blir ein heilt naturleg del av kvardagen, so gler meg til å komma heim å ikkje svetta berre eg skal eta ei banan... kunne godt tenkt meg litt snø, men ikkje snø og regn om kvarandre! Såg på nettet i dag at der va ein del "pønskara" ute på veien, som ikkje burde vore der!

    Kossen går da med nyebilen då forresten? Virka den bra på glatta eller?

    SvarSlett
  7. injerra e oppskrytt!! har du gløymt at du ikkje må sola deg med open munn gunn?? 6,5 veke te de kjem heim no!! må sjekka om de har undervisning i lamminga:)

    SvarSlett
  8. injerra e topp, e berre du som e rar! ;)

    får ikkje timeplan so veldi lenge på forhång frå HIB akkurat, men skal sjekka når eg får den=)

    du må bli betre til å planleggja den lamminga! synest eg huska at der va nokon som bomma litt på påska i fjor og...

    SvarSlett
  9. he he:) smaken er som baken...:) lika godt så skjor e da nåken so seie... he he.. nett no e me inne i regn delen av snø, regn, snø, regn... kunne godt vert litt meir stabilt ver... i fjor va jo lamminga planlagt sånn at me skulle vera mykje godt ferdi til termin... tabben va nok at me gløymte å spørra ragna når hu hadde tenkt å komma...

    SvarSlett
  10. Ja, det var no ein ting å gløyme å spøre om.....

    SvarSlett